Aristos Quartet

Aristos Quartet (foto C. Breider)

Logo Muziek op Stapel

Nieuws

Nieuwsbrief 30 mei 2018


Beste muziekliefhebber,

Met het uitverkochte en zeer succesvolle concert van Lavinia Meijer geven wij hierbij nog wat nieuwsberichten over onze volgende concerten, die alle na de zomer plaatsvinden.

Een kleine wijziging betreft het concert op 22 september van Johannette Zomer en haar ensemble Tulipa Consort. De hoboïst die daarbij zou aantreden, Bart Schneemann, blijkt verhinderd te zijn en wordt vervangen door de zeker zo vermaarde hoboïst Marcel Ponseele.

Het concert van celliste Dana de Vries op 10 november, oorspronkelijk geprogrammeerd met haar strijkkwartet, al dan niet in het kader van een nog te organiseren klein festival, kan niet doorgaan. Zij liet ons onlangs weten dat dit toch niet te combineren bleek met haar recente aanstelling bij het orkest in Venetië. Dat is natuurlijk jammer wat ons programma betreft, maar we zijn blij dat we voor diezelfde datum een ander jong strijkkwartet hebben kunnen programmeren, en wel het Aristos Quartet. Het Aristos Quartet trad in 2016 ook bij ons op en kon toen op een hoge waardering rekenen van het publiek; inmiddels maakt dit kwartet steeds meer naam. Over de programmering van beide bovengenoemde concerten berichten wij u nog nader.

Een laatste nieuwsfeit betreft het kinderconcert dat wij dit jaar willen organiseren. Wij kozen voor "Peter en de Wolf" in een uitvoering door het Amsterdam Wind Quintet met vertelster; een uitvoering die elders al zeer goed is bevallen. Op dit moment worden contacten hierover gelegd met de basisscholen in de regio.

Wij wensen u een mooie zomer toe en hopen u in september weer te ontmoeten bij onze concerten,

Met muzikale groet,
Muziek op Stapel, Stapel op Muziek

Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen: stuur een e-mail naar muziekopstapel@gmail.com met vermelding "graag verwijderen uit Muziek op Stapel"

Muziek op Stapel respecteert uw privacy. We delen geen persoonlijke gegevens met derden zonder uw toestemming. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.muziekopstapel.nl/privacyverklaring.html

© Alle rechten en programmawijzigingen voorbehouden