Aristos Quartet

Aristos Quartet (foto C. Breider)

Logo Muziek op Stapel

Nieuwsbrief augustus 2017

Beste muziekliefhebber,

Vanaf het eind van deze zomer kunt u dit jaar nog vier bijzondere concerten tegemoet zien in de Bonifatiuskerk van Oldeberkoop. En inmiddels zijn we ook al weer druk bezig met een mooi en afwisselend programma voor 2018. We lichten nu alvast een tipje van de sluier op, mede op verzoek van sommige muziekliefhebbers, die met de data rekening willen houden:
Zo treedt op zondagmiddag 18 februari 2018 om 15.00 uur op, het Trio Holtslag/Zipperling/Lohff. Deze internationaal gerenommeerde musici voeren een prachtig programma uit, met muziek van onder meer Telemann en Leclair.
Met trots kunnen wij ook alvast aankondigen dat pianist Naum Grubert, onlangs nog uitgebreid bejubeld op de radio en in de dagbladen vanwege zijn Chopin CD, op zaterdag 24 maart om 20.00 uur bij ons optreedt. Hij voert werken uit van Beethoven en Cesar Franck - vooruitlopend op zijn volgende CD - waarbij hij speciaal voor ons ook werk van Chopin opneemt in het programma.

Maar voor dit jaar hebben we dus nog vier prachtige concerten op de rol staan! Het eerstvolgende concert is op

zaterdagavond 16 september om 20.00 uur
Ensemble Margaretha Consort treedt op met de Belgische tenor Jan Van Elsacker
in het programma

"Lang leve de liefde"

"Lang leve de liefde" is een uniek programma met liefdesmuziek uit het Italië van de 17e eeuw. Het wordt uitgevoerd door het internationale ensemble Margaretha Consort samen met een van de meest toonaangevende baroktenoren van vandaag: Jan van Elsacker. U hoort werken van Claudio Monteverdi, Alessandro Grandi, Biagio Marini, Stefano Landi, Luigi Rossi en anderen. Warmbloedige Italiaanse liefdesliedjes, afgewezen minnaars, onbereikbare liefdes: het komt allemaal voorbij in dit heerlijke programma.

Kaartprijs € 25,00 (jongeren tot 21 jaar € 10,00), te bestellen via een mail naar muziekopstapel@gmail.com onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten, datum concert en eventueel uw telefoonnummer. Evt ook telefonisch kaarten te bestellen bij bestuurslid Simon Been, telefoonnummer (0516) 42 66 04. Graag zsm na uw bestelling het verschuldigde bedrag overmaken naar bankrekening NL33 RABO 0159 1606 50 tnv Stichting Muziek op Stapel te Oldeberkoop onder vermelding van uw naam, woonplaats, aantal kaarten en datum concert. Als de kaarten uitverkocht zijn wordt het door u overgemaakte bedrag door ons uiteraard terugbetaald.

Met muzikale groet,
het bestuur van Stichting Muziek op Stapel, Stapel op Muziek

© Alle rechten en programmawijzigingen voorbehouden